خواص دارچین,چای دارچین,گیاه دارچین
خلاصه و مفید از دارچین چای دارچین
دارچین یکی از ادویه جات معطریست که علاوه بر خوش عطر نمودن غذاها تاثیرات درمانی مانند مقوی معده، ضد نفخ و ضد اسهال را نیز دارد . در ابتدا باید بگوییم هر ماده ای در کنار خواص خود ممکن است با استفاده بیش از حد عوارضی نیز داشته باشد و در رابطه با دارچین می توان گفت در کنار بهره بردن از خواص دارچین درصورت استفاده بیش از حد ، ممکن است باعث تاکیکاردی؛ بیخوابی و دپرسیون گردد. میزان مصرف روزانه پودر دارچین ۴-۲ گرم و استفاده از اسانس آن، روزانه بین ۲/۰-۵ ۰/۰ گرم بلامانع است.
از مهمترین خواص دارچین می توان به ضد درد، آلرژیزا، ضد باکتری، بیحسکننده، ضد اسهال، ضد تهوع، ضدهیستامین، ضد اکسیدان، ضد پروستاگلاندین، ضد لوسمی، ضد تب، ضدعفونیکننده، ضد اسپاسم، ضد زخم، ضدویروس، قابض، ضد قارچ کاندیدا، معرق، کاهشدهنده، پرفشاری خون، لاروکش، حشرهکش، کاهشدهنده چربی، محرک، آرامبخش و مقوی معده اشاره کرد .
ادویه دارچین اکثرا در کنار سایر فرآوردههای گیاهی استفاده می شود و البته می توانید با مصرف چای دارچین که بهصورت تیبگ (چای) نیز موجود است از خواص آن بهره ببرید .همچنین می توانید با استفاده از پودر دارچین خودتان در منزل چای دارچین تهیه نمائید .
روش تهیه چای دارچین :
به میزان ۲ تا ۴ گرم از پودر دارچین را به یک لیوان آب جوش اضافه نموده و ۲۰ دقیقه زمان می دهیم . برای نتیجه بهتر می بایستی درب ظرف بسته باشد و یا پارچهای روی آن قرار دهیم. پس از دم امدن دارچین ، آن را صاف کرده و صافشده را میل میکنیم . چای دارچین برای درمان اسهال، ضعف کلیه و حالات سرماخوردگی مفید می باشد .
توجه داشته باشید در زمان حاملگی و شیردهی ، وجود زخمهای گوارشی و وجود تبهای با منشأ ناشناخته از مصرف دارچین بپرهیزید .
خواص دارچین,چای دارچین,گیاه دارچین
منبع : http://www.webha.ir/